top of page
IMG_5978.heic

/ KAKKUPIHA

Kakkupiha syntyi unelmasta saada jotain ihan omaa, luoda jotain kaunista ja herkullista, ja ilahduttaa ihmisiä niillä kauniilla herkuilla. Palaset loksahtelivat kohdilleen talven ja kevään 2022 aikana, ja  huhtikuussa pääsin aloittamaan kunnostetuissa ja tunnelmallisissa  tiloissa.

Kakkupiha tarjoaa laadukkaita, puhtaista raaka-aineista valmistettuja leivonnaisia niin arkeen kuin juhlaan. Leivomme sydämellä perinteiset kermakakut sekä modernit ja uniikit artesaanikakut. Meiltä saa myös Itä-Eurooppalaista herkkua, Hunajakakkua. Suolaisen nälkään kokoamme teille herkulliset italialaiset Tramezzinit erilaisilla täytteillä. Ne ovat loistava pikkusuolainen vaikka yrityksen palaveripöytään. Valmistamme myös voileipäkakkuja.

Koristelussa käyttämäni ei-syötävät kukat ja koristeet pesen, ja kukkien varret suojaan elintarvikehyväksytyllä suojalla. Kesäisin saan luomusti viljeltyjä puhtaita ja myrkyttömiä kukkia Annalta, Loviisan Mrs Slowflowerilta, sekä leipomon omasta kukkapenkistä. Toinen kukkien luottoyhteistyökumppanini on Nina Loviisan Dream Flowerista. 

Kakkupiha ymmärtää kestävän kehityksen merkityksen ja kierrättää syntyvät jätteet ja pakkausmateriaalit. Voit myös tuoda tilauskakullesi oman lautasesi ja kuvun, mikäli haluat ja  säästää hiukkasen pakkauspahvia. 

Tervetuloa Kakkupihaan! 

Sini

bottom of page