IMG_5978.heic

/ KAKKUPIHA

Kakkupiha syntyi unelmasta saada jotain ihan omaa, luoda jotain kaunista ja herkullista, ja ilahduttaa ihmisiä niillä kauniilla herkuilla. Palaset loksahtelivat kohdilleen talven ja kevään 2022 aikana, ja nyt huhtikuussa olen päässyt aloittamaan toiminnan kunnostetuissa ja tunnelmallisissa entisen Konditoria-Kahvila Veherkylän leipomotiloissa.

Kakkupiha tarjoaa laadukkaita, puhtaista raaka-aineista valmistettuja leivonnaisia niin arkeen kuin juhlaan. Leivomme sydämellä perinteiset kermakakut sekä modernit ja uniikit artesaanikakut. Meiltä saa myös Itä-Eurooppalaisia klassikoita, kuten puolalaiset Karpatka ja Malinowa Chmurka, sekä venäläiset Linnunmaito ja Hunajakakku. Suolaisen nälkään kokoamme teille herkulliset italialaiset Tramezzinit erilaisilla täytteillä. Ne ovat loistava pikkusuolainen vaikka yrityksen palaveripöytään.

Koristelussa käyttämäni ei-syötävät kukat ja koristeet suojaan elintarvikehyväksytyllä suojalla. Kesäisin saan luomusti viljeltyjä puhtaita ja myrkyttömiä kukkia Annalta, Loviisan Mrs Slowflowerilta, sekä leipomon omasta kukkapenkistä. Toinen kukkien luottoyhteistyökumppanini on Nina Loviisan Dream Flowerista. 

Tuotteitamme on tällä hetkellä myynnissä naapurissamme, Bistro Kronanissa annospaloina. Mikä sen kätevämpää ja mukavampaa, kuin mieluisa asiakas samassa pihapiirissä!

Kakkupiha ymmärtää kestävän kehityksen merkityksen ja kierrättää jätteen ja pakkausmateriaalit. Voit myös tuoda tilauskakullesi oman lautasesi ja kuvun, mikäli haluat, näin säästyy hiukkasen pakkauspahvia. Tutkimme parhaillamme mahdollisuuksia lähituotettuihin ja luomuraaka-aineisiin.

 

Terveisin

Sini